Wednesday, February 3, 2016

NAYLA bila.................Duta Kasut MediFeet, Shah Alam

Sementara tunggu Tok Ji dan Mak Long saya shopping kasut kat MediFeet, Shah Alam,  saya haruslah tumpang posing kat kedai ni. Layankan jer la yer. Sebenarnya ada kerusi yang disediakan kat situ tapi saya selesa lagi duduk atas kotak kat situ. Ummi boleh la bawa saya shopping selalu kalau perangai macam ni selalu kan. Behave jer dalam kedai sebab tak der geng sebab kakak saya tak ikut. 





Tok Ji saya gembira dengan kasut barunya :) 

Mak Long saya pun gembira dengan kasut barunya :) 

Ummi saya tumpang menyelit pulak..hehehe