Thursday, January 3, 2019

NUHA & NAYLA bila...... Hari Pertama Persekolahan 2019


Tahun ni saya dah tahun 5. Adik saya Nayla dah masuk tadika 6 tahun, Masih di tadika yang sama dari 4 tahun. Sekarang kiranya dia dah kakak senior tapi masih lagi macam nak menangis bila Ummi nak drop atau lambat pick up dari tadika. Nayla masih tak dapat uniform sekolah sebab tahun ni tadika dia tukar warna uniform. Pakai je la baju biasa dulu . Katanya akhir bulan 1 baru dapat uniform. Nanti kita up gambar Nayla dengan uniform baru pulak yer.