Friday, July 3, 2009

N.U.H.A bila...........topi Ayah Long!

Weekend hari tu, bukan sajer kena buli pakai anak tudung ummi tapi kena pakai topi Ayah Long jugak..Jangan gelakkkk naaa :P



Topi ni sekejap atas kepala Ayah Long..




Atas kepala saya pula topi ni kan..Abah niiii...




Lepassssskan sayaaaaaaaaaaaa...tolong!tolong!Saya tak suka topi!Tak suka topi!!


p/s:Selamat berhujung minggu kawan-kawan..syoknya kalo dapat pi jalan-jalan kat pantai :P Harap minggu ni tak der orang buli saya dah ):

6 comments:

  1. si nuha ni susut sbb asyik kena buli je..sian dia..jahat la ko elis..haha

    ReplyDelete
  2. cute nuha ngan oren cap!!!

    ReplyDelete
  3. lorrr...ciannyer awk....
    x dapet den nk nolong...


    Aimy

    ReplyDelete
  4. nuha.. nnti besar buli depa balik tau.. mai langat ajak ummi n abah mai langat!

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, awat teruk noh budak ni kena buli...eh eh, tapi comel lah pulak ye dia...aaaa takpe lah, buli lah selalu...ekekek

    ReplyDelete
  6. makin cantik aa anak dara ko neh..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla