Monday, July 18, 2011

N.U.H.A bila....Musician In Making




Ni organ / keyboard kat rumah Mak Long saya :) Mak Long saya pandai tau main organ ni tau. So, saya belajar laa tekan-tekan dengan Mak Long. Boleh la saya challenge Maksim lepas ni :) Kalo korang naktahu, Maksim belajar main piano masa umur 9 tahun.Kira saya lagi hebat la , sebab belum cecah 3 tahun dah belajar main organ :p


Korang reti tak main organ ni???


1 comment:

  1. hai awak,saya nk join main piano tu boleh tak?

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla