Monday, October 8, 2012

N.U.H.A bila......................Seladang UiTM

Saya sebenarnya request dengan Ummi nak naik seladang ni. 
Tapi Ummi cakap, takut nanti Seladang ni patah :p

Ok la, peace di tepi seladang pun cukuplah :)



Nama saintifik seladang ni adalah Bos gaurus hubbacki.
Kalau nak tahu pasal seladang ni boleh baca kat papan tanda ni :p

Seladang ni sebenarnya ada jer kat sebelah Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah, UiTM Shah Alam 
yang saya bergambar dengan arca orang mulut muncung hari tu :p

1 comment:

  1. Ala siannya kempunan tak dapat tunggang seladang ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla