Tuesday, January 26, 2010

N.U.H.A bila ..........penangan MBP 1st Gathering

Ini video yang saya nak tunjuk semalam.
Punyalah penat tau pegi gathering.huhuhuhu.Nak makan pun boleh saya tertido!


video


enjoice!!!

7 comments:

  1. ahahaa..kelakar la awk nuha... tpi sgt cute tesengguk sengguk cam tuh..

    ReplyDelete
  2. jahat tau umi nuha ni...rakam gamba nuha nak tido...

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahahaha..kelakar la nuha ni. Ummi tu pun 1 gak, sampai ati biar nuha tersengguk2..hahaha

    ReplyDelete
  4. gelang guling2 aku tgk video ni. comelx3 la nuha, penat sgt ye. cian dia..

    ReplyDelete
  5. eliss...awak ni jahat tau!!!!siap boleh rakam begitu lama lagi tu...kesian kat nuha dok goyang kepala ke kanan ke kiri ke depan ke belakang sehingga terhantuk kepala...
    tapi
    tapi
    tapi
    ampun
    saya sangat enjoy
    macam orang gila dok ketawa depan skein tengok nuha mengantuk...hehehehehehhe...ampun nuha...aunty pun jahat macam ur mother!!!!

    ReplyDelete
  6. eliisss, klaka ok video ni! cute sgt2 nuha tersengguk2 mcm tu. mak dia tak tergelak2 ke time record video ni? ;p

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla