Friday, August 6, 2010

N.U.H.A bila..............baju boz Ummi bagi


Salam semua ! Hari ni, saya pergi DEMC sebab rawatan susulan yang last week pasal eczema saya.Alhamdulillah dah kurang.Jumpa doktor, siap doktor puji saya lagi tau :) Doktor suh selak baju, tunjuk kaki, semua saya ikut.Dah laa setiap kali nombor tu bertukar, saya ajak Ummi masuk jumpa doktor tapi Ummi cakap nombor giliran saya lambat lagi..hehehe.No giliran 10. lagi satu kan,ada boy peluk saya tadi.Tak malu kan dia..hehehehe.

Seterusnya boleh baca kat belog Ummi, Parking Di DEMC bukan lagi masalah.

Sebenarnya saya nak cakap, saya pakai baju baru tadi pergi DEMC.Baju hadiah hari lahir saya yang diberi oleh Auntie Sharina.Moga Auntie dimurahkan rezeki dan mudah bersalin yer..nanti saya boleh kawan dengan anak Auntie :)

psst: 

saya pergi lewat lah kerumah pengasuh hari ni...ingatkan tak perlu pergi dah...Ummi simpan cuti nak raya lah tu :p

4 comments:

  1. amboi nuha.....segaknya...anak sapa la nih...:)

    ReplyDelete
  2. alallalal chomelnyeee..macam anak dara dah siap dandan bagai :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla