Monday, August 16, 2010

N.U.H.A bila..............model spek

Salam semua ! Korang puasa tak ?Saya? Semestinya tidak :p Weekend hari tu duk rumah ajer, petang-petang pergi kat tempat ramai orang jual makanan..hehehe. Sayay tak per tak puasa, janji dah beli baju raya kan.Dan dah dapat duit raya tau daripada Auntie Sharina, boz Ummi lah :) Terima kasih yer auntie :)

Saya menggayakan spek edisi terhad :)

close up sket...

Spek ni sebenarnya didatangkan sekali dalam set permainan yang Ayah Long dan Mak Long bagi hari tu.Dalam tu ada , selain spek, sikat, lipstik, bedak, minyak wangi dan cermin muka tau..seronok main solek-solek dengan Ummi :)

2 comments:

  1. lebarnya spek.....simpan pakai raya nanti k...heheheh

    ReplyDelete
  2. Salam,
    jom singgah tengok tungku moden kat blog saya

    http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/08/tungku-panas.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla