Monday, August 8, 2011

N.U.H.A bila....Hadiah Hari Lahir Ayah Long dan Mak Long

Dah lama tak update belog kan. Ummi saya kan pemalas btol sejak bulan Ramadhan ni. hehehe. Ampunkan saya Ummi :)

Ni nak tayang hadiah hari lahir Mak Long ngan Ayah Long saya lah. 2.8 yang lalu iaitu bersamaan hari kedua puasa adalah hari lahir saya. Sedih kan ? Celebrate sekali dengan Ummi lepas raya lah nampaknya. Ummi dan Abah pun masih belum beli hadiah lagi kat saya ni :)




Ni beg baru saya :) Barney lagi !!
Abaikan perut yang sedikit boroi tu..hehehe



Dan selipar barney :)

Close up sket !! Tadaaa


close up beg pulak..

Apapun Terima Kasih buat  Ayah Long dan Mak Long !!



1 comment:

  1. bestnye hadiah nuha dpt..suka la sliper tu..tomei..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla