Thursday, October 13, 2011

N.U.H.A bila....Kek Lagi ?

Semalam, sampai rumah Ummi tunjuk saya kek. Terus tak sabar saya nak makan. Ummi cakap dia beli kat UiTM tengah ada event apa ntah oleh abang/kakak yang sedang belajar UiTM tu :)



Inilah keknya RM2 sepotong...

Muka saya yang ceria sebab Ummi tengah nyanyikan lagu "Happy Birthday" setelah kena paksa oleh saya. Kalo nak makan kek kena la nyanyi Happy Birthday kan ???



2 comments:

  1. Nuha semakin cantik....lovely eyes...

    ReplyDelete
  2. samela cm suri asal kek je nk nyanyi lagu besday

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla