Wednesday, October 19, 2011

N.U.H.A bila...kotak barang mainan

Korang ada kotak barang mainan ? Gambar kat bawah ni adalah kotak barang mainan saya. Maklumlah rumah saya skang ni sempit so, memang tak der ruang la nak simpan barang mainan saya. Ummi pun beli la storage box ni so nampak kemas lah daripada bersepah merata-rata tu.


Basikal pun letak atas ni :)


Kat tepi kotak tu adalah untuk saya buat karya seni. Bila beli sticker, mesti saya tampal kat situ :)




Kita close up sket, nampak tak? Banyak kan ?

1 comment:

  1. Aimy pun tampal kt kotak mainan macam nuha... :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla