Wednesday, April 4, 2012

N.U.H.A bila........Ayah PM,PM Kita dan Muzium Felda Lurah Bilut

Ni kiranya first time saya pergi muzium. Selama ni memang x pernah jejak kaki ke muzium.Ummi saya pun :p

Orang penang, jangan lupa join event Friso kat Queensbay Mall, 5-8 Apr!  



 Masa mula-mula masuk muzium, saya takut sebab banyak orang yang tak bergerak :p Patung rupanya.
Belakang saya pakcik penoreh getah ;p


Ni ayah PM kita tau.Lukisan ni bernilai RM20K :p 

Ni PM kita sekarang, atok Jib :) Muda lagi masa ni, hensem tak?


Harus bergambar kenangan depan muzium dulu. Ummi bila kita nak pergi muzium lagi?

Boleh baca entry penuh di belog Ummi saya yer :) [ klik sini]

1 comment:

  1. kecik jer ker muzium tu?sikit jer gambar

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla