Friday, April 10, 2009

N.U.H.A bila...........jacuzzi umah Ayah Long!

Ni entry agak masyam sket :D
Ni cerita hari minggu hari tu..cepat sungguh masa berlalu kan?? dah nak weekend balik..last week saya pegi umah ayah long..umah ayah long ada jacuzzi..syok saya mandi...hihihi..tadaaaaaaaaaaa...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Ini lah jacuzzi umah Ayah Long..syok kan??





Tertipu erk??Janganlah marah ok...saya nak mandi lagi ni..bestnyaa mandi...




Ni Ummi...sini ada sabun lagi ni...cepat2 basuh..hihihi..sonoknya main air...




Dah sudah mandi..sejuknya...cepat laa Ummi pakaikan saya baju...seksi sangat ni :D



Dah siap pakai baju..comel sket kan??hihi..selamat berhujung minggu semua!Kepada Ayah Long dan Mak Long, bila nak datang umah saya???


Pic credit to Ayah Long saya :D

7 comments:

  1. nuha,

    gambar last tu siap pose ganaz tu... hehehee....

    ReplyDelete
  2. nuha,, ckp ngan ummi.. nuha dh sendat ar dok dlm tuh.. hi hi

    so cute lah nuha nih

    ReplyDelete
  3. haha2 lawak la Nuha ni...ingat nak suruh Irfan join sama tapi xmuat la ngam2 utk Nuha sorg...so cute la ;)

    ReplyDelete
  4. Nuha sayang,saspen aunty baca tajuk entry nuha ni..
    Bila la nuha aunty blh jumpa ngan nuha ni. Ckp kt ummi nuha tu,suh set tempat & tarikh utk jumpa2..heheh

    ReplyDelete
  5. hee nuha..sib baik tak sangkut montot kan...

    ReplyDelete
  6. auwww...ceksinyaa nuhaa hihi

    ReplyDelete
  7. nuha ngam2 je awk dlm tub tu hehe, cute! jelingan tajam tu babe..
    luv,
    ~mika~

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla