Tuesday, December 29, 2009

N.U.H.A bila.......... model drypantz from drypers

Hari tu Ummi pakaikan saya drypantz from drypers.Tensen ok! Sebab kerja Ummi jadik senang.Kalo dak mesti saya lari ke sana sini tanpa memakai diaper .Ops!


Pakai drypantz ni sambil makan keropok adalah heaven!


pose sexy buat semua! hihihi


ni sebenarnya sample sebab Ummi beli drypers jer.



siap bleh bermain-main lagi dengan memakai cuma drypantz! selesa ok!

5 comments:

  1. mmg senang nak pakai tapi susah bila time nak buang..

    ReplyDelete
  2. hahah...atia pun susah gak nak pakai pampers...kene beli drpantz gak ni...

    ReplyDelete
  3. nuha..cekcinye dia..leh jadi model drypers la lepas ni..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla