Friday, April 9, 2010

N.U.H.A bila..........dimana sahaja pun nak tulis

Semalam, saya pergi follow up check up.Alhamdulillah.Platlet saya dah back to normal.Yeay for me :)Sebelum jumpa doc, mestilah saya ke amik darah dulu.Then tunggu turn saya.Bercinta jugak tapi saya terpandang sesuatu pada dinding hospital...



Phamplet !

Apa tunggu lagi.Bodek laa Abah sket suh bagi phamplet yang saya inginkan..
Tu, yang ada baby tu yer Abah...


Banyakkan phamplet saya??Tamak ok!

Boleh ke tulis kat kerusi ni abah?



Jom kita tulis dulu!

kat lantai pun jadi!!

p/s:

Moga-moga sampai ke besar lah nak ko suka tulis :P - Ummi Nuha

p/s:

Ummi saya dah ada facebook.Gdikss kan?

3 comments:

  1. ish2 rajin nye nuha menulis..sampai ke lantai tu hehe

    ReplyDelete
  2. Nuha, tulis kat dinding lagi best tau.. wat garisan panjang2 pehtu gelak2 tau .. ngan muka cuter bg tau mama... mama tikkkkk daiii tak?

    Kiter selalu wat camtuh.. sib baik mummy kiter beli crayola..so boleh padam, awak try lar NUHA

    **Ayra**

    ReplyDelete
  3. http://reggaebutik.blogspot.com/

    What we need is LOVE..

    Salam singgah...

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla