Tuesday, July 3, 2012

N.U.H.A bila.........Tudung Bukan Ariani :)

Tudung ni Ummi belikan saya masa saya pergi Karnival Rakan Masjid Bandar Bukit Raja. Konon-konon nak pergi mewarna, bila sampai masa ada tinggal 5 minit lagi. Nasib baik dapat lukisan dan pensil warna free, so boleh la saya mewarna kat rumah. Sambil-sambil tu apa lagi, cuci mata lah dengan Ummi tengok booth yang ada.



RM10 sahaja tudung ni.


Baru sama dengan Ummi tudung ni :) Ada awning.


Eh, baby pun nak tumpang posing sekali ! sabar jer la :)



3 comments:

  1. comeynyer nuha bertudung.... :-)

    ReplyDelete
  2. pas ni boleh pkai tudung gi sekolah

    ReplyDelete
  3. comelnye anak dara ummi nih.. suh ummi beli tudung banyak2 k~

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla