Thursday, June 6, 2013

NAYLA bila...........Tidur Buaian

Selamat pagi :) Eh, dah nak masuk tengah hari yer :) Saya ni beza betul dengan kakak Abah saya cakap. Kakak dulu tak suka sangat tidur buai. Tapi saya setiap hari mesti tidur buai.Lena ajer tidur dalam buai. Kalau mengamuk ajer masukkan dalam buai mesti saya tertidur. hehehe. Senang okeh nak jaga saya. Lagi satu suka dibedung sebab pengasuh saya selalu bedungkan saya :p


Cak !! Saya malam tadi. Dah nak masuk 5 bulan.2 hari lagi :)

Ni kakak saya masa baby diusia 3 bulan :p Buai masih sama cumanya kain buai kakak ni tak tahu dah Ummi campak kemana :p

Pernah ke anak-anak korang tidur buai ?




2 comments:

  1. Kalau tidur buai ni susah juga since bila tak ada buai, tak blh nak tidur pula

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla