Tuesday, April 15, 2014

NUHA & NAYLA bila...........Selipar Ummi


Saya memang suka main kat depan ni. Suka tengok kereta lalu lalang kat gate depan ni. 
Berkunci kat sini jangan risau . 

Hari tu senyap-senyap saya main selipar Ummi nak pakai. 

Alamak Ummi dah nampak saya pulak. Buat muka tak bersalah. Comel tak saya ?

Kakak pun join sama dengan saya pakai selipar Ummi. 

Macam mana nak pakai selipar Ummi ni kakak ? 

Oh, macam tu...saya nak cuba lah...

Alahai..Susah pulak nak masuk kaki ni kak..

Tak lepas lagi nak pakai..huhuhu
kena lebih praktis nampak gayanya...


Inilah selipar Ummi yang saya nak pakai tu. 
Terima kasih Abah belikan Ummi selipar baru yer :) hehehe




1 comment:

  1. Semoga cepat tumbuh kembang dan sholeha......

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla