Tuesday, March 17, 2009

N.U.H.A bila.........menyusur arus :P

Sila layan video...

video

Laju tak saya kawan2??Ummi saya baru tahu yang saya dapat menyusur dengan laju sekali...ni gara-gara Ummi umpan saya dengan surat khabar..hikss...

Tragedi ini terjadi pada Ahad yang lepas..sebelum kitorang kuar pi jalan2 ke Bukit Cerakah tuh...

4 comments:

  1. haha lajunye..amboi pandai umi nuha bg umpan yer...

    ReplyDelete
  2. Iman teror bab mengundur. reverse lak dia reti :)

    ReplyDelete
  3. haha nuha...melilau saya cari post a comment kat page awak ni.rupenye dah jadi kaler menyorok menyorok.

    dasat giler awak ye.macam rambo pun ada.cuba awak tgk rambo 4.suh umi awak beli dvd pirate.seram.saya tgk masa dalam perut mama.mama saya termuntah2

    ReplyDelete
  4. Auntie Farah, saya laju2 pun Ummi totap tak bagi paper tu:(

    Iman,nanti kedepan lak ok...tukar gear pada D..hihihi

    Aimi,saya pun nengok tau citer tu masa dalam peyut Ummi...hikss..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla