Tuesday, March 22, 2011

N.U.H.A bila....Taman Permainan

Lama betul tak main kat taman permainan kan. Ni weekend yang lepas.Saya main kat Taman Permainan sementara menunggu nak tengok rumah yang bakal dibeli Ummi dan Abah.Tunggu punya tunggu, sekali bukan area taman permainan ni rumah yang agen rumah tu nak tunjuk.Potong stim btol.Saya baru nak berangan nak main kat taman ni hari-hari :p

Ummi, Abah..Belilah rumah dekat dengan Taman Permainan yer :)

Saya dah kenal , bila nampak jer kawasan Taman Permainan, mesti saya cakap kat Ummi,
Ummi  nak taman :p






Korang suka main kat taman permainan tak???

1 comment:

  1. cantik plak baju tu pkai ngan seluar...hehehehhe

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla