Wednesday, March 9, 2011

N.U.H.A....Pengalaman Main Sukaneka

Saya masih tak sekolah lagi. Baru 2 tahun lebih ..Ummi nak masukkan saya ke taska awal tahun hari tu, tapi apakan daya, tiada kekosongan ditaska ofiz Ummi..Harap tahun depan saya dah boleh ke sekolah.

Ummi nak saya bergaul dengan kawan-kawan.So,ni nak cerita pengalaman saya main sukaneka masa family day ofiz Ummi hari tu.Saya join 2 acara hari tu.Iaitu Lari bawak bola ping pong dalam sudu dan lari kepit bola..Walaupun saya main mengelat tapi tetap seronok kan ! Sampai hilang suara Ummi saya, jerit bagi sokongan kat saya :)

 Acara akan dimulakan!!

 Ummi tengah bagi moral support kat saya  kat hujung tu :)


Sudu kemana, bola kemana..hehehehe...


 Akhirnya, dapat jugak hadiah :)

Jom lah layan saki baki gambar di Family day ofiz Ummi saya ni...

Ini anak auntie Ros, yang buatkan tau..Cantik kan ?

Stim tak mata saya :)

peace yo !!

Lepas sukaneka, saya main bola kat situ sorang-sorang ajer :p


Masa ni dah tak sabar nak mandi sungai..


Syok tau dapat mandi sini :)



Ummi dapat jugak hadiah untuk cabutan bertuah :)

1 comment:

  1. comel nuha lari... dh nmpk mcm budak besar... :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla