Wednesday, November 6, 2013

NAYLA bila............Minion , Despicable Me

Kakak saya ada Minion. Nama dia Dave. Kakak saya dia pow Abah saya beli minion ni kat Kaison, KL Festival City tau. Murah ajer harganya tak silap RM29.90. Tapi tengok kat lain memang tak dapat harga ni tau.  Mula-mula kakak saya amik yang mata satu tu tapi dia mintak tukar bila nampak yang mata dua.Sepatutnya mata kena la dua kakak saya cakap.

The Minions are small, yellow, cylindrical, creatures who have one or two eyes - source

 Jom layan saya main dengan minion akan saya ni :)





Last sekali tunjuk gambar gigi saya yang nan sebatang tu :)


Korang ada minion tak ?

3 comments:

  1. kakak x marah ke nayla main mainan dia?

    ReplyDelete
  2. sekarang ni dah tak ada lagi mainan camni..dulu anak kecik akak suka beli gak

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla