Wednesday, September 16, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST

Hari ni saya tak tahu nak update aper :) So saya nak join contest laa :)


Contest ini dianjurkan oleh blog Love My New Life

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

Jom kiter lihat syarat2 penyertaan :
1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life - Done
dan add my link nie di bloglist anda - Done
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali...-Done
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendaklah dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan -Done
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU -Done
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali -Done
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life - Done
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. -Done


NAMA BABY: NUR NUHA HUMYARA BINTI MOHD HIZAAMI
BIRTH DATE : 02 08 2008
PLACE OF BIRTH : DARUL EHSAN MEDICAL CENTRE
NAMA IBU :ELISS

Gambar saya tido ini diambil di MPH kat Giant Shah Alam pada usia 3 bulan :) Ni first time saya masuk bookstore .Dalam keadaan tido plak tu...Sedap dan nyaman jer tido sebab Ummi yang carry :)

Ni first time saya masuk blog Love My New Life melalui blog kawan saya, Arissa :) Lepas ni, saya harap saya dapat jadi 'Frenz' ngan anak Auntie Baiti, Iris Haseena :) Bleh kan Auntie?Apa yang special tentang blog ini,melalui pemerhatian Ummi saya yang tengah syok membaca tu(rasanya bleh khatam blog tu hari ni) , terdapat banyak informasi berguna terdapat dalam blog Auntie Baiti dan yang paling Ummi suka adalah entry INI. Saya tahu Ummi mesti suka yang Ayat Supaya Suami tak kawin lain tu...hihihi tak der laa, Ummi cakap Ummi suka Ayat Anak2 lembut hati/ elak panas baran. cover line nampak Ummi ni :) ok la..harap saya menang kali ni sempena bulan Ramadhan ni kan :)

5 comments:

  1. good luck..best je nuha tido macam tu

    ReplyDelete
  2. hii umi nuha.. balqis pun nk masuk contest ni tp camne nk add banner tepi tu. amik link banner mn? try tp xkuar gb laks.. adeh...

    ReplyDelete
  3. Good luck Nuha... Klu Aimy rajin... nak join gak laa... :-)

    ReplyDelete
  4. salam terjah dear...my link tak der kat bloglist u la..nnt tolong add erkk tq for joining

    ReplyDelete
  5. So cute je nuha tido gaya ni :) Gud luck kay sayang!

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla