Monday, November 23, 2009

N.U.H.A bila...........nenen!

Aktiviti saya bila sampai jer umah..adalah mintak nenen ngan Ummi...kena ada taktik tau :) nak tau taktik saya?


Mula-mula, tunjuk bantal kat Ummi suh Ummi tido :)




lepas tu, mulakan aktiviti yang sihat tersebut :)
skang saya dah pandai request, KIRI atau KANAN...hihihi




tapi kalo Ummi banyak kerja dan nak memasak cepat, botol pun ok laa..hihihi..janji saya kenyang...

4 comments:

  1. amboi...comel ja taktik dia....hahaha

    ReplyDelete
  2. good girl.. kasi ummi buat keje yek!

    ReplyDelete
  3. hahaa...pandai nuha nak pilih ye..

    ReplyDelete
  4. Hehehe...comel....rasa nak cubit pipi dia yg gebu tu...

    As for Habibati when she demands on my breastmilk...memang I kalah 101%......she will not drink the FM whenever Im around. Aduhai....sometimes I think...sampai bila dia nak nenen ni...dah coming 3yrs dah budak akak ni... hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla