Tuesday, November 3, 2009

N.U.H.A bila..........ofiz Abah

Salam semua...Ni nak cerita weekend hari tu..Hari Ahad, awal lagi Ummi dah kejut bangun nak suh mandi..Dan kami pun naik kereta..La pegi ofiz Abah rupanya sebab abah ada banyak kerja..abah saya bukan menteri OK tapi keja banyak jugak :)

Saya paling suka main kat sini..luas betol...kat sini ada banyak panel-panel meter..saya pun tak berapa faham jugak..tapi saya best sebab leh jalan-jalan sini...


saya jalan laju sampai nak terjatuh :P


kiri kanan kiri kanan..macam askar plak :P


ops...gambar nak masuk blog yer Abah..malunya..hehehe


larikksss....


Abah, lenkali bawak saya pegi ofiz lagi erk..sonok main kat sini :)

Thari plak kami pegi kenduri kawan Abah kat Nanding..sorry yer Ayra, saya tak cakap awak datang sini sebab abah banyak keja laa..saya duk ofiz Abah jer tak pegi mana-mana..belah petang, satu hari saya tido kat situ :P

3 comments:

  1. uishh suka btul la nuha..leh lari sana sini yer!

    ReplyDelete
  2. ooo..Nuha duk berlatih catwalk ye..nak jadi model ke?

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla