Thursday, June 17, 2010

N.U.H.A bila.......Naik Bas !

Semalam, Abah , saya dan Ummi pergi hantar sepupu-sepupu saya pergi stesen bas.Diorang dah nak balik dah.Lepas ni mesti balik rumah saya sunyi ajer dan rindukan sepupu saya ni!
Malam tadi saya berpeluang jugak naik bas hantar sepupu-sepupu saya tu tapi rupanya kena turun balik.Meraung lah saya..Saya nak ikut diorang naik bas!


 Ini nama dia kaunter tiket yer, make sure kawan-kawan tanya no plate bas kat sini dulu, kang salah bas, naya!Malam tadi, nyaris sepupu saya nak naik bas ke Hat Yai ! hehehe

sepupu-sepupu saya yang dah bosan tahap gaban tunggu bas sejam lebih !


 saya yang tak reti duk diam, dan memang susah Ummi nak amik gambar saya!

Kak Nina dan Abg Man yang mengabadikan kenangan di Shah Alam..

psst:

Alhamdulillah, pukul 5 pagi tadi diorang dah selamat sampai ke paka. Seb baik tak terbabas tidur kalo tak sampai ke Kuala Terengganu lah jawabnya!

psst:

Kawan-kawan pernah ke naik bas??

psst:

Ummi saya pernah tersalah bas ke Johor masa nak ke Shah Alam! [rujuk entry INI]

1 comment:

  1. bahyanye boleh tersalah bas..mintak dijauhkan..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla