Friday, October 8, 2010

Funny Pose On Raya Contest


Contest bermula pada 19 Sept dan berakhir pada 9 Oct 2010 [ada pembetulan tarikh,mula pada 19 Sept]. Nak join sekaki boleh klik sini [ http://shadamina.blogspot.com/2010/09/funny-pose-on-raya-contest.html ]

Saya pertaruhkan gambar yang saya tengah feeling2 cun ni..padahal Ummi punya lah gelak kat saya sebab saya teleng2 kepala masa ummi amik gambar ni :p


Nama saya : Nur Nuha humayra

Tarikh lahir saya : 2 Ogos 2008

email ummi saya : elissmie [at] gmail [dot] com

1 comment:

  1. good luck nuha..mmg funny la wat muka macam tu..hihii

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla