Wednesday, October 13, 2010

N.U.H.A bila.........syepekkk baru !

Salam semua ! Hari ni nak tayang syepekkk (Read :spek) baru. Syepekkk baru lagi??? [Syepek lama saya ] Syepekkk saya jatuh last week masa pergi amik kereta kat bengkel hari tu. Abah cakap dah kena lenyek kat kereta pun spek tu :p Isnin lepas Abah belikan yang baru kat saya..



Sekarang saya dah pandai buat double peace ok !!!




Cantik kan syepekkk saya? Dulu purple, skang pink :) 



Lagi satu double peace dari saya...hehehehe



Eh, Pipin pun nak bergaya dengan syepekkk baru saya lah..hehehe

3 comments:

  1. cantiknya syepek awak....nak srh ibu beli gak lah...saya tak der syepek

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla