Wednesday, November 24, 2010

Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis

 


Ucapan buat Balqis,

Kehadapan kawan saya , Damia Nurin Balqis, Selamat Hari Lahir yang ketiga.
Saya doakan awak menjadi anak yang solehah, berjaya di dunia dan akhirat dan dapat membanggakan ibu dan ayah awak yer..Rupanya awak tua setahun dari saya :) Tak boleh laa saya sekelas dengan awak nanti :)Saya kena panggil awak kakak lah yer :) Saya pun nak pandai bergaya macam awak jugak lah :)


Terimalah pose saya yang tak berapa nak menjadi ni :)
 



Nama saya : Nur Nuha Humayra
Umur : 2 Tahun 3 Bulan
Tarikh Lahir : 2.8.2008


2 comments:

  1. gud luck nuha!

    p/s: template ni pun eli suka gak heheh cantik2 la taste awak ni eliss hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla