Tuesday, November 30, 2010

N.U.H.A bila...naik harimau ?

Korang pernah naik harimau ? tak pernah? saya ni first time naik harimau tau. Ni adalah mesin berduit yang baru yang terdapat kat Tesco.Yang hari tu dah rosak, tu agaknya diorang tukar dengan yang ini..

Setelah selesai Ummi dan Abah borong satu troley barang dapur, maka habuan saya adalah naik harimau lah...hehehe

Ok, tak rosak :)


aummmmmm...bunyi harimau..tapi harimau ni tak mengaum lah :p


Ok, dah-dah Ummi ajak pergi makan Nasi Beriani kat JM Beriani pulak kat bawah :)

2 comments:

  1. hahahah..xtakut ke nuha nek harimau 2 ???

    ReplyDelete
  2. Auntie, tak takut sangat tapi best..3 kali saya ulang..hehehe

    xoxo,

    Nuha

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla