Friday, November 26, 2010

Cuba teka duit tabung Ummi saya ada berapa??

Terbuka kepada semua follower belog saya atau Ummi saya atau Abah saya sahaja. Sebelum teka pastikan korang dah follow salah satu belog, samada belog belog saya atau Ummi saya atau Abah saya sahaja!!!

Hanya teka pada komen box kat bawah ni ajer . TAK PERLU buat entry kat belog :p



Tarikh tekaan : Hari ni sampai Isnin sebelum Ummi umum pemenang. (26 - 29 November 2010)

Isnin (29 November 2011) ni Ummi saya akan umumkan pemenang yang bertuah yer yang meneka tepat atau hampir tepat yang terpantas !

Hanya sekali sahaja seorang. Anonymous yang tak der belog pun boleh, cuma masa komen tu letak sekali email address, senang nak contact nanti TAPI kena follow jugak belog mana-mana diatas yer.


Hadiah :-

1 X Key Chain

1 X Notepad
Shopping Discount from Little Mama’s LOVE of 5%
 1 X Free exchange banner diruangan iklan berbayar selama sebulan di belog elissmie.com
1 X Blog review oleh elissmie.com



4 comments:

  1. aimy nk teka... jumlahnyer rm135.50

    ReplyDelete
  2. saya nk teka jugak la... kalo btoi dpt wet siling 2 ke kak alis?he he he
    dlm rm60

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla