Wednesday, December 15, 2010

N.U.H.A bila...hantu sup

Saya ni memang suka makan sup. Kalo makan nasi mesti saya mintak sup dengan Ummi punya.Tak kisah laa sup kosong pun. Kalo letak carrot pun saya suka tau :) Cerah mata saya kan? Layan gambar saya dengan Rock versi tak janji dan kuah sup yer :p





Dan yang paling best, bila dapat hirup sup dari mangkuk tu...taddaaa

-

-


-


-

Hantu sup kan saya ni?? Korang suka minum sup ?

6 comments:

  1. ish ish anak dara sapa la nih...hehehe

    ReplyDelete
  2. sama cam aqeel la hantu sup..mesti tonggang mangkuk sampai licin gak

    ReplyDelete
  3. suri pun suka sangat mkn sup..kalo ada sup bykla dia mkn nasi

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi kiss kat saya (: lagi banyak kiss lagi saya suka :*

xoxoxo,

Nuha & Nayla